Prikbord

Nieuws & agenda

In Memoriam

Beste ouder(s), verzorger(s), kinderen en (oud) leerlingen,

 

Afgelopen vrijdag heeft ons het droevige nieuws bereikt dat onze oud collega, Cindy Gorsic donderdag op 41 jarige leeftijd is overleden.


Tweeëneenhalf jaar geleden nam ze, na zestien jaar, afscheid van ons kindcentrum om in het management van een scholencluster in Parkstad te gaan werken.


Onze juf Cindy heeft een grote rol gespeeld in de ontwikkeling en samenwerking binnen ons kindcentrum. Zij heeft kinderopvang en school in Wyck helpen verbinden en ontwikkelen. Maar bovenal was zij een fantastische juf en zeer gewaardeerde collega.

Wij zullen haar herinneren als een lieve juf en inspirerende collega met hart voor ons kindcentrum.
Wij geven gehoor aan de wens van Cindy door geen bloemen te sturen, maar te doneren aan het KWF.


cindy

Al moet je soms opgeven.
Wees niet bang om door te leven.
Dans door de dagen.
Lach, vecht, bid, huil, val.
Beklim de berg.
Overwin het dal.

3 februariLees verder
Vastelaovend in Wiek

Beste ouder(s)/ verzorger(s) en kinderen van ons kindcentrum,

 

Op dit moment zijn we nog in afwachting van de voorschriften die we moeten hanteren om straks op 8 februari open te kunnen. Dit betekent hoe dan ook dat onze carnavalsviering anders wordt dan we zijn gewend, helaas. Natuurlijk laten we het niet zo maar voorbij gaan. We willen alvast op een kleine manier toch aandacht besteden aan dit mooie feest. Zie hier ons bericht:

 

 

Leef Vastelaovend vierende jäög vaan Wiek en Mestreech-Oos!

De Vastelaovend geit dit jaor neet door, en dat vinde veer hiel jaomer. Want wie sjiek is ‘t, um al die lui verkleid euver de straote te zien goon? Um al die sjoen roej, geel en greun ballonne en vlagge te zien? De straote en kiekoete vaan de winkels zien mer sej zoe, toch?

In Samenwerking mèt Kindcentrum Samen Wyck nudege veer uuch oet um mèt te doen aan de Groete Kemiele Challenge vaan 2021.

Maak e sjoen wèrkstök dat te make heet mèt Vastelaovend! Knippe, plakke, kleure, knötsele, alles maag! Geer kint dao zelfs ‘ne sjoene pries mèt winne!

Eur wèrkstökke en teikeninge weure roond de Vastelaovend oetgedeild bij de awwer luikes, de winkels en nog väöl mie. Daot geer allemaol mèt? Uuterlijke daotum: 12 fibberwarie inlievere op sjaol,

 

VV De Keemeleers & Kindcentrum Samen Wyck

 

 

 

Lieve Carnavalsvierende jeugd van Wyck en Maastricht-Oost! 

Carnaval gaat dit jaar niet door en dat vinden wij heel jammer. Want hoe mooi is het om al die mensen en kinderen verkleed door de straten te zien gaan? Om al die mooie rood, geel, groene ballen en vlaggen te zien? De straten en winkelramen zijn maar saai op deze manier, toch? 

In samenwerking met Kindcentrum Samen Wyck, nodigen wij jullie uit om mee te doen aan de Grote Keemeleers Challenge van 2021! 

Maak een mooi werkstuk dat te maken heeft met carnaval! Knippen, plakken, kleuren, knutselen, alles mag! Jullie kunnen er zelfs een mooie prijs mee winnen! 

 

Jullie werkstukken en tekeningen worden rondom carnaval uitgedeeld aan de oudere mensen, winkels en nog veel meer. Doen jullie allemaal mee? Uiterlijke inleverdatum op school is vrijdag 12 februari.

 

VV De Keemeleers & Kindcentrum Samen Wyck

3 februariLees verder
Kalender
Herfstvakantie
23 oktoberLees verder
Sint Maarten
11 novemberLees verder
Sinterklaas
5 decemberLees verder
1e kerstdag
25 decemberLees verder
Kerstvakantie
25 decemberLees verder
2e kerstdag
26 decemberLees verder
Oudejaarsdag
31 decemberLees verder
Nieuwjaarsdag
1 januariLees verder
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren