Prikbord

Nieuws & agenda

Beste ouder(s), verzorger(s), kinderen en (oud) leerlingen,

Afgelopen vrijdag heeft ons het droevige nieuws bereikt dat onze oud collega, Cindy Gorsic donderdag op 41 jarige leeftijd is overleden.

Twee├źneenhalf jaar geleden nam ze, na zestien jaar, afscheid van ons kindcentrum om in het management van een scholencluster in Parkstad te gaan werken.

Onze juf Cindy heeft een grote rol gespeeld in de ontwikkeling en samenwerking binnen ons kindcentrum. Zij heeft kinderopvang en school in Wyck helpen verbinden en ontwikkelen. Maar bovenal was zij een fantastische juf en zeer gewaardeerde collega.

Wij zullen haar herinneren als een lieve juf en inspirerende collega met hart voor ons kindcentrum.
Wij geven gehoor aan de wens van Cindy door geen bloemen te sturen, maar te doneren aan het KWF.

cindy

Al moet je soms opgeven.
Wees niet bang om door te leven.
Dans door de dagen.
Lach, vecht, bid, huil, val.
Beklim de berg.
Overwin het dal.