Lampionnen- en Halloweentocht
October 14

Beste ouder(s)/verzorger(s),

 

 

Bij deze ontvang je de uitnodiging voor onze jaarlijkse Lampionnen- en Halloweentocht!

Deze wordt gehouden op vrijdag 4 november. Elk jaar nemen veel ouders met hun kinderen deel aan deze gezellige avond.

 

Hieronder vind je belangrijke informatie voordat je je aanmeldt:

 

 • Er worden twee tochten gelopen:
  • Een Lampionnentocht voor kinderen van 0 jaar tot en met groep 4. In de wijk ga je met je kind(eren) in een groep langs de deuren. Na het zingen van het Sint Maartensliedje, krijgen de kinderen iets lekkers.
   De tocht wordt gelopen tussen 17uur en 20uur en duurt ongeveer een uurtje. Voor de allerkleinsten kun je een verkorte route lopen. 

 

  • Een Halloweentocht voor kinderen vanaf groep 5. In de wijk loop je met je kind(eren) een griezeltocht langs verschillende spannende posten.
   De tocht wordt gelopen tussen 18:30-21 uur.

 • Voordat je begint aan de tocht, is er de mogelijkheid om frietjes met een snack te eten. Houd er rekening mee dat je ongeveer 45 minuten uittrekt voor het eten en dat je dus ruim op tijd aanwezig moet zijn. 

 

 • Je wordt door ons in een tijdvak ingedeeld. Het tijdvak bepaalt hoe laat je start. Dit wordt van tevoren per mail aan je gecommuniceerd. Op het aanmeldformulier kun je aangeven rond welke tijd je wil vertrekken.

  N.B. Houd er rekening mee dat als je kind samen met vriendjes/klasgenootjes een van de tochten wil lopen, je dus hetzelfde tijdvak opgeeft bij aanmelding en noteert in de opmerkingen met wie je samen wil lopen.

 

 • Kinderen worden enkel toegelaten als zij begeleid worden door een volwassene. Indien je kind(eren) met een andere volwassene meegaat dan jijzelf, dient dit in de aanmelding aangegeven te worden.

 

 • Kinderen die de lampionnentocht lopen, maken zelf een lampion op de opvang of de basisschool. Deze wordt in de week voor de tocht mee naar huis gegeven. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van de lampion op de betreffende avond. Het lichtstokje voor in de lampion krijg je te leen en wordt uitgedeeld op de avond zelf.

 

 

We willen u met klem vragen om u echt aan deze uiterste inschrijfdatum te houden. We zijn dit jaar minder goed in staat om late inschrijvingen te laten aansluiten wegens de late datum van de herfstvakantie. 

 

N.B. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je een bevestiging van je aanmelding van ons ontvangt.

 

 • De kosten voor entree en deelname zijn 6,50 euro per volwassene; kinderen zijn gratis. Je dient vooraf online te betalen. Je ontvangt een betalingslink, nadat je aanmelding is verwerkt.
  Als de betaling ontvangen is, krijg je een mail ter bevestiging, inclusief alle verder benodigde informatie. Pas dan is je aanmelding compleet.

 

 • Op de avond zelf kunnen er verschillende consumpties gekocht worden, die je met muntjes betaalt. Er kan enkel gepind worden.
  Een consumptie kost 0,80 euro. Voor de kinderen is er gratis water verkrijgbaar.

 

 

Wij kijken met z’n allen uit naar een gezellige en griezelige avond en hopen je te zien op 4 november!

 

Team kindcentrum Samen Wyck

Terug naar overzicht

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences